• demo aanvragen
 • Standaard heel compleet

  Digipraktijk biedt uiteenlopende mogelijkheden om een website op maat te laten maken. En vooral op zoek naar een voordelige praktijkwebsite voor de huisarts? Ons pakket is standaard al heel compleet, zodat de meeste huisartsen daar goed mee uit de voeten kunnen.

  U kunt zelf de vormgeving kiezen, net als de opties en modules. Op die manier zorgen we er bijvoorbeeld voor dat we de kleuren en huisstijl die u gebruikt netjes terugkomen in het ontwerp. Het wordt een herkenbare website, waarmee u bezoekers en patiënten op een betrouwbare manier de informatie kunt bieden waar zij naar op zoek zijn.

  Maatwerk mogelijk

  En heeft u aanvullende wensen, bijvoorbeeld voor specifieke functies of om de huisstijl verder door te laten voeren? Er is maatwerk mogelijk, waarmee we de website helemaal naar wens kunnen maken. Wij zorgen voor een praktijkwebsite voor de huisarts die volledig aan uw wensen voldoet.

  U ontvangt de website standaard ter beoordeling, waarmee we laten zien hoe die zal werken en hoe bezoekers daar gebruik van kunnen maken. Het is dé manier waarop u zelf de controle heeft over het uiteindelijke resultaat. Pas na uw akkoord lanceren we de website op de door u gewenste www-domeinnaam, zodat u vanaf dat moment bereikbaar bent voor patiënten en andere bezoekers. En zijn er zaken die u graag anders wilt? Die passen we voor u aan, zonder dat u daar zelf mee aan de slag hoeft.

  Betrokken support voor praktijkwebsite voor de huisarts

  De praktijkwebsite voor de huisarts werkt op een uitermate gebruiksvriendelijke manier. U heeft geen kennis van code of HTML nodig om er gebruik van te maken. Speciaal ontwikkeld voor huisartsen en praktijken, zodat u daar eenvoudig mee kunt werken en de belangrijke informatie op een betrouwbare manier kunt overbrengen.

  En is er toch een keer iets aan de hand of komt u er zelf niet helemaal goed uit? Geen probleem, wij zorgen voor betrokken support. Onze medewerkers staan voor u klaar, zodat u altijd optimaal gebruik kunt maken van de website.

  Benieuwd hoe dat in de praktijk werkt? Vraag een demo aan voor een praktijkwebsite voor de huisarts. Ontdek op die manier hoe de website in elkaar zit en hoe we ervoor zorgen dat alle informatie duidelijk overkomt op patiënten en andere bezoekers.

  En heeft u andere vragen over de website of de mogelijkheden daarvan? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.