• demo aanvragen
 • dé praktijkwebsite voor huisartsen

  digipraktijk besteedt veel aandacht aan het gebruiksgemak, zowel voor u als voor uw patiënten. De website wordt zo opgebouwd dat relevante informatie makkelijk vindbaar is. Het beheer ervan is eenvoudig. U kunt op een gebruikersvriendelijke manier pagina’s toevoegen of teksten wijzigen. Het is bovendien mogelijk om een veilige koppeling te maken met uw huisarts informatiesysteem (HIS).

  Digipraktijk
  de voordelen

  Een website van Digipraktijk is snel en eenvoudig te realiseren. Technische kennis is niet nodig, die hebben wij! Laat u overtuigen door de voordelen van een professionele praktijkwebsite van Digipraktijk.Een website van Digipraktijk is snel en eenvoudig te realiseren. Technische kennis is niet nodig, die hebben wij! Laat u overtuigen door de voordelen van een professionele praktijkwebsite van Digipraktijk.

  Een website van Digipraktijk is snel en eenvoudig te realiseren. Technische kennis is niet nodig, die hebben wij! Laat u overtuigen door de voordelen van een professionele praktijkwebsite van Digipraktijk.Een website van Digipraktijk is snel en eenvoudig te realiseren.