• demo aanvragen
 • Professionele mogelijkheden huisartsenwebsite

  Een Digipraktijk-website biedt standaard een aantal professionele mogelijkheden:

  • Kies zelf uw vormgeving
  • Kies de opties en modules

  Wij bouwen de website en bieden u die aan ter beoordeling. Na uw akkoord lanceren we de website op de www-domeinnaam die u wenst, zonder dat u daar zelf technisch mee aan de slag hoeft. Uiteraard houden we rekening met de kleuren en huisstijl die u gebruikt, zodat die ook op de website voor de huisartsenpraktijk op een mooie manier terugkomen. Met een logische en gebruikelijke navigatie voor bezoekers, waardoor ze eenvoudig vinden waar ze naar op zoek zijn.

  Wij ontzorgen u graag als huisarts / praktijkmanager

  De websites voor huisartsenpraktijk zijn beschikbaar met een basisdesign, volledig up-to-date en goed geschikt om informatie op een rustige en betrouwbare manier over te brengen. De inhoud is zo goed mogelijk in beeld, dankzij een overzichtelijk geheel. U heeft standaard de kans uit drie varianten.

  Uitstekende support voor website huisartsenpraktijk

  We hechten veel waarde aan een goede en betrokken support, zodat u er met de website nooit alleen voor komt te staan. We horen graag wat uw wensen zijn, zodat we u op basis daarvan kunnen aangeven wat er mogelijk is. Op die manier voldoet de website aan alle eisen die u heeft of kunnen we u inspireren met mogelijkheden waar u misschien nog niet aan had gedacht.

  Benieuwd naar de mogelijkheden van een website voor de huisartsenpraktijk? Vraag direct een demo aan, zodat u in de praktijk kunt zien hoe deze eruit komt te zien. We leggen u graag uit hoe de website werkt en welke mogelijkheden we voor u kunnen inbouwen. Een professionele keuze met optimaal gebruiksgemak, zodat het daar niet aan zal liggen. En heeft u andere vragen over een website voor uw huisartsenpraktijk? Neem contact met ons op, we horen graag van u.